כיוונים

אביזרי האפייה שאתם חייבים במטבח

אביזרי אפייה

עם העלייה ברמת החיים, גם הרגלי הבישול שלנו התקדמו באופן ניכר. כיום, יותר ויותר אנשים מורגלים לא רק לאכול טוב, אלא גם להכין אוכל משובח בבית. זה כולל כמובן גם את תחום האפיה. במאמר הזה ריכזנו לכם מספר מוצרים שאתם פשוט חייבים בכדי לשדרג את המטבח שלכם ולהביא את רמת האפיה והמאפים שלכם לכזאת שאינה מביישת קונדיטוריה מקצועית. כל האביזרים שנזכיר אינם יקרים אבל הם מהווים שינוי משמעותי ולכן הם השקעה שנראית לנו אלמנטרית.

משקיעים באפיה שלנו

לצד מתכונים וטיפים שונים שצברתם לאורך השנים, בשביל להגיע לרמות אחרות באפיה, תזדקקו גם לכמה אביזרים. יש מאפים, עוגות ועוגיות שפשוט לא ניתן, עם כל הרצון הטוב, לבצע ללא אותם אביזרים. את כולם תוכלו למצוא באתר פינוקים באיכות הכי טובה שיש ובמחירים ושירות תחרותיים. בואו נתחיל:

רינגים

כל מטבח בו אופים אפילו עוגות מאד פשוטות (כמו עוגות בקערה אחת) חייב שיהיו בו כמה רינגים איכותיים במידות שונות. נא לא להתבלבל, אנחנו לא מדברים על תבנית עגולה שהייתה נהוגה בעבר. הרינגים הללו יעזרו לכם לאפות בצורה מושלמת עוגות ומאפים בכל קוטר שתרצו. הם מעבירים את החום ומאפשרים לכל סוגי הבצקים לתפוח נכון גם בחלק התחתון. המידות המומלצות לרינגים הן 18, 20, 22 ו24 ס"מ אשר יאפשרו לכם ליצור עוגות המתאימות לבני המשפחה או לאירוע יותר גדול.

תבניות חד פעמיות

מי שאופה ומבשל הרבה בוודאי מכיר את הבעיה של כלי הגשה שונים שנעלמים אצל בני המשפחה והמכרים. יכול לקחת גם שבועות עד שתראו אותם בחזרה, אם בכלל. לכל מי שאוהב לפנק אורחים בעוגה טובה פרי יצירתו – נמליץ להצטייד בתבנית אלומיניום חד פעמית. זו תבנית שתאהבו להשתמש גם לעוגות שתאפו לעצמכם. אין צורך לשטוף אותן וגם חילוץ העוגה נעשה באופן קל יותר. הן מגיעות במגוון גדלים וצורות כולל תבניות עגולות או מאורכות.

סט חותכנים

מי שאופה הרבה עוגות ייהנה להתחדש מידי פעם בחותכנים לבצק בצורות שונות ומשונות. תוכלו להפתיע בכל פעם מחדש עם עוגות בצורות שונות: אותיות, חיות, צורות גיאומטריות ועוד – כולן יביאו את העוגיות שלכן לרמה אחרת ויהפכו אותן למבוקשות ומדוברות.

צנטרים

מי שמכין הרבה קרמים פשוט חייב סט צנטרים איכותי. מדובר על אותם אביזרים שדרכם מזליפים קרמים שונים על עוגות. צנטרים שונים מתאימים לסמיכויות שונות וגם למראה שונה של המריחה – ישנם כאלו חלקים או עם פסים במגוון גדלים. סט כזה ישדרג את הציפוי של כל עוגת קרם.

משקל

אחד הסודות באפיה מקצועית הוא שמירה על כמויות נכונות. למעשה, במקרים רבים, הרכיבים אינם כל כך מפתיעים – קמח, ביצים, חמאה או מרגרינה וכו'. השאלה היא באילו כמויות ויחסים ביניהם? בשביל שתוכלו לדייק וגם לחזור על עוגות מוצלחות פעם אחר פעם, תהיו חייבים להשתמש במשקל אלקטרוני מדויק. הוא יאפשר לכם שקילה של מוצרים שונים כולל הפחתה של משקל הכלי עצמו מהחישוב.

בוזק אבקת סוכר

מאפים רבים דורשים תוספת של אבקת סוכר לפני ההגשה – החל מסופגניות ועד עוגות שונות. הדרך הנכונה והקלה לעשות זאת היא באמצעות בוזק אבקת סוכר. הוא גם יבטיח תוצאה אחידה של שכבת הסוכר ועל הדרך ימנע מאבקת הסוכר להגיע לכל מקום במטבח…

מעמד מסתובב מעץ

זהו מעמד שישמש אתכם לא רק להגשה והצגה של עוגות על השולחן, אלא גם יכול לעזור בהכנה שלהן, ביחוד כאשר מדובר בעוגות מעוטרות. מעמד מסתובב יכול כמובן לשרת אתכם גם בהגשה של אוכן אחר מכל הסוגים, אפילו פשטידות או סלטים.

 

אפיה נעימה!

גלילה לראש העמוד